Emlak Ofisi Açmak İçin Gerekli Belgeler Nelerdir?

Emlak Ofisi Açmak İçin Gerekli Belgeler Nelerdir?

Türkiye genelinden emlak ofisi açmak için gerekli belgeler nelerdir merak ediliyor. Son yılların en çok kazandıran meslekleri arasında emlakçılık yer alıyor. Yüksek kazançlı bir meslek dalı olması sebebiyle emlakçılığa bugün daha çok rağbet gösteriliyor. Ancak bu durumda girişimciler ne yapacaklarını bilmiyor. Emlakçı ofisi açmak için ne gibi belgelerin hazırlanması gerektiğini öğrenmek istiyor. Bizler de buna göre girişimciler açısından gerekli tüm adımları sunuyoruz.

Emlak Ofisi Kurmak Nedir?

Merak edilen emlak ofisi açmak için gerekli belgeler nelerdir haricinde emlak ofisi kurulması 81 ilimiz üzerinden gerçekleştirilebilir. En iyi yatırım alanları arasında yer alan emlakçılık bu nedenle istikrarlı bir şekilde icra edilebiliyor.

Emlak Ofisi Kurmak İçin Hazırlanması Gereken Belgeler Şunlardır;

  • Emlak meslek odasına kayıtlı olduğuna dair belgenin hazırlanması
  • Maliye Bakanlığı Kaydının olması
  • Maliye Bakanlığı Kaydının olduğuna daire belgenin hazırlanması
  • Vergi Dairesinden alınan belge
  • Esnaf Ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olunduğuna daire belge
  • Sanayi Dernek Kaydı
  • Bağ-Kur kaydı
  • 6 Kilogram yangın tüpüne sahip olunduğunu gösteren belge
  • Zabıta Müdürlüğüne ödenen makbuz
  • Kimlik fotokopisi
  • Çevre Temizlik Belgesi Kayıt Belgesi
  • İşletme açılışı bildiri belgesi
  • İşletmeye ait kira sözleşmesi
  • Açılış harcının ödendiğini gösteren belge
  • Esnaf kefalet belgeleri
  • Halk Bankası makbuzu

Emlak Ofisi Kurmanın Şartları

İlk olarak emlak ofisi açmak için gerekli belgeler nelerdir konusunda girişimcilerimizin detaylı olarak araştırma yapması tavsiye edilir. Yatırımcılarımızın bu yönde emlak ofisini en uygun alanda kurması tavsiye edilir. Böylece işletmesinden yüksek gelirler elde edebilir. Emlak ofisi kurmanın bazı kriterleri söz konusudur. Bu kapsamda yatırımcının ilk olarak yasal kapsamda 18 yaşını doldurması,herhangi yüz kızartıcı eylem ve fiillerden ve benzeri türden suçlardan sabıka kaydının olmaması,en az ilköğretim mezunu olması,icra ve iflas yasası tüm kanunlarına harfiyen uymuş olması,Konkordato ilan etmemiş olunması ve son olarak eski hükümlü olmamış olması gerekiyor. Bu kriterlerin yer almadığı tüm yatırımcılarımız dilediği bölgeden emlak ofisini kolayca kurabilir.

Emlak Ofisi Neden Kurulur?

Türkiye genelinden emlak ofisi birçok nedenlerden dolayı açılıyor. Yatırımcılar bu alanda istikrarlı bir şekilde kazanç elde etmek,vatandaşlarımıza profesyonel ve kurumsal bir kimlik üzerinden hizmetler sunmak adına emlak ofisi açmayı tercih ediyor. Ayrıca emlak ofisi açmak için gerekli belgeler nelerdir yönünde de profesyonel emlakçı danışmanımızdan destekler alıyor. Böylece açmak istediği emlak ofisini kusursuz bir şekilde kurabiliyor. Girişimcilerimiz emlak ofisi açarak geleceğe güvenli bir şekilde bakıyor. Çünkü emlak ofisi demek geleceğe garantili olarak bakmak demektir.

Kimler Emlak Ofisi Açamaz?

Her sektörde olduğu gibi emlakçılık sektöründe de özellikle bazı kriterlere maruz kalanlar emlak ofisi açması söz konusu değildir. Yasal kapsamda henüz 18 yaşını doldurmamış olanlar,eski hükümlü olanlar,T.C vatandaşı olmayanlar ve yurtdışında ikamet edenler, hırsızlık, dolandırıcılık ve benzeri türden yüz kızartıcı suçlara karışanlar ya da bu gibi eylemler sonucunda hükümlü olanlar emlakçı ofisi kurması söz konusu değildir.

Emlak Ofisi Kurmak Kazançlı Mıdır?

Evet, emlak ofisi kurmak son derece kazançlı bir iş modelidir. Bu iş modeli geçmişten günümüze dek Türkiye genelinden tercih ediliyor. Bugün konut ve işyeri ihtiyacı daha geniş düzeydedir. Bu nedenle de tüketicilerimiz gayrimenkul alım ve satımları için doğrudan kurumsal kimlikli emlakçı ofislerine başvuruyor. Emlakçı ofisi düzenli ve profesyonel anlamda yönetilmesi son derece önemlidir. Bu kriter doğrultusunda açmış olduğunuz yeni bir emlakçı ofisinizden ciddi anlamda kazanç elde edersiniz. Daha da önemli geniş bir müşteri trafiğine sahip olursunuz.

Emlak Ofisi Kurarken Dikkat Edilecekler

Her bölge üzerinden emlak ofisi kuramazsınız. Bu yönde ilk olarak firmamızdan destekler almanız tavsiye edilir. Uzmanlarımız sizlere bu yönde gerekli tüm destekleri profesyonel anlamda sunacaktır. Emlak ofisinizi hangi bölgelerde kurmanız gerektiği ve bu iş için minimum ne kadarlık bir bütçeye sahip olmanız gerektiğini sizlere bildiriyoruz.